Search Search Contact Contact News News Projects Projects
Sangers Warehouse Sangers Warehouse Sangers Warehouse Sangers Warehouse

Extension to Distribution Warehouse for Sangers (NI) Ltd.

The contract comprises of the construction of an extension to an existing warehouse. The new building will be a single storey steel portal framed building with a mezzanine floor.

The external walls shall be dado height cavity walls comprising of fair faced block work internally and with clay facing brick skin externally with metal cladding above. Metal cladding is used in the roof covering and projecting canopy.

The warehouse floor is constructed in concrete with a power floated finish with a protective top applied. Internally, the walls are fair faced block work.

The building also comprises of metal staircases and roller shutters with hi- speed doors located within air locks. The contract also entails making connections to the existing building, enlarging the car park and associated site works.

Sign up to the HERON newsletter

Newsletter Signup
Sending